Torelló by Custo Barcelona, de caves Torelló

AMB MOLT CUST(O)

Fa ja uns dies vaig anar a la presentació de la nova edició d’aquest escumós elaborat per la prestigiosa cava Torelló i tunejat pel famós dissenyador de moda Custo Dalmau.

La presentació –celebrada a l’hotel OMM– es va centrar principalment a destacar el tuneig de l’ampolla caracteritzat per la colorista estètica del dissenyador i l’afegit d’un dibuix en 3D, la qual cosa requeria d’unes ulleres especials incloses en el cuidat pack. Imagineu a una sèrie de periodistes i personatges rellevants del sector, així com els distribuïdors japonesos de la marca, amb les seves fantasioses ulleres posades i tractant de veure la imatge (la cara d’una noia) en tres dimensions. “S’assembla a Letizia, amb Z”, asseguraven alguns.

La combinació dibuix-ulleres semblava ésser vital encara què, des del meu punt de vista, no es va remarcar suficientment un tercer element imprescindible: el vi. Doncs a mesura que un se’l bevia la semblança amb Letizia i l’efecte 3D s’anaven incrementant sorprenentment.

Dit d’una altra forma, em va cridar l’atenció que s’organitzés una presentació com aquella i en un lloc com aquell (que els devia haver costat una pasta, saps) per presentar un vi i no esmentar en cap moment el propi líquid que, d’altra banda, em va semblar ben bo. De l’speech (que tota presentació de producte que es valgui ha de tenir) vaig entendre que allò es devia a la necessitat de trobar nous mercats, a la crisi… Arguments recurrents per a qualsevol cosa que es fa avui dia. “En aquests moments difícils hem de buscar nous productes per a nous públics”. Doncs d’acordi repeteixo: el cava estava ben bo.

————————————————–

FITXA TÈCNICA:

Tipus de vi: escumós blanc

Collita: 2007

Celler: Caves Torelló

Zona: DO Cava

Varietats: Xarel.lo, majoritàriament

Alc.: 11,5 %

Preu: 35 €

————————————————–